Защо ACIBADEM Здравни Услуги
ЗАЩО ACIBADEM

ЗАЩО ACIBADEM

ЕКОСИСТЕМА, която служи за световен пример в здравните услуги

Acıbadem започна своя път в предоставянето на здравни услуги като малка районна болница в един от кварталите на Истанбул, Турция. Днес Acıbadem е супер бранд, който заема достойно място сред глобалните лидери в здравеопазването, със своите 24 болници, 16 извънболнични клиники и компании за поддържащи услуги. Бързият растеж на Acıbadem доведе до подписването на споразумение за партньорство с IHH Healthcareпрез 2012 г., което позволи да станем част от втората най-голяма здравна верига в света.

Целта ни за разширяване отвъд границите на страната започна да се изпълнява през 2011 г., с болница Acibadem Sistina в Скопие, Македония. Последва придобиване на „Токуда Груп“ и „Сити Клиник Груп“ в България през 2016 г. С тази стъпка, Acıbadem Healthcare Group се превърна в най-големият доставчик на здравни услуги в България. Впоследствие, разширяването продължи с отварянето на Acıbadem International Medical Center в Амстердам през 2017 г., със застроена площ от 5000 кв.м. Последва придобиването на Acıbadem Belmedic в Сърбия през 2021 г., след което разполагаме с 24 болници и 16 медицински центъра в 5 държави.

Интегрирани здравни услуги на световно ниво

Освен болниците и медицинските центрове, Acıbadem Healthcare Group предлага световен модел на интегрирана здравна екосистема. Тази екосистема включва различни институции за поддържащи услуги и университет.

Acıbadem University обучава бъдещите здравни професионалисти, като използва съвременни и динамични образователни програми, със силен академичен преподавателски екип.

В Acıbadem, поддържащите здравни институции работят усилено, за да бъдат в състояние постоянно да подобряват пациентското изживяване. Acıbadem Project Management развива проекти за изграждане на болници до ключ. Acıbadem Labmed, Labvital, LabCell предоставят широка гама от услуги в областта на патологията, хранителен контрол, стволови клетки и съхранение на кръв от пъпна връв в лабораторна среда. Acıbadem Technology развива и усъвършенства софтуер, включително „Болнична информационна система“. Aplus отговаря за хигиената и кетъринга на болниците, а Acıbadem Mobile осигурява спешна помощ и услуги по домовете извън болниците.

Комплексни услуги в центрове за съвършенство

Всички болници от групата отговарят на световните стандарти и се отличават с центрове за съвършенство. 11 Онкологични центъра (хирургия, радиотерапия, химиотерапия), 16 сърдечни центъра (кардиология и кардиохирургия за деца и възрастни), 14 центъра за инвитро оплождане, 10 центъра за трансплантация на органи (черен дроб, бъбреци, костен мозък), 10 центъра за лечение на гръбначни заболявания, 3 център за спортна медицина, акредитиран от ФИФА, и 6 центъра за роботизирана хирургия, разполагащи с национални и международни акредитации, съвременно високотехнологично оборудване и експерти със значителен опит в своята област.

Притегателен център за здравен туризъм

Всяка година много пациенти от различни краища на света пътуват до Турция за лечение и предпочитат болниците от Acıbadem Healthcare Group, които осигуряват услуги с най-съвременните технологии в света и експертни екипи, отговарящи на международните стандарти за качество.

За тяхно удобство, Центърът за обслужване на международни пациенти е създаден като център за обслужване „на едно гише“ и подпомага всеки пациент от деня на първото запитване до момента на завръщане в родната страна. Пациенти от чужбина, които решат да пътуват до Турция за своето лечение, могат лесно да получат план за лечение и организация по пътуването от информационните офиси на Acıbadem. Към момента Acıbadem разполага с над 50 информационни офиса извън Турция. Международните пациенти ще бъдат посрещнати топло на нашия Health Point пункт след пристигането си на летището в Турция. Там те могат да изчакат и да използват wi-fi до времето за трансфера си. Нашите пациенти се превозват директно до техния хотел или до съответната болница с частен транспорт. На Health Point пунктовете, разположени в болниците, нашите пациенти ще бъдат посрещнати от преводачи, които ще им съдействат по време на цялото лечение на 20 различни езика.

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search