ЗАЩО ACIBADEM

ЗАЩО ACIBADEM

ЕКОСИСТЕМА, която служи за световен пример в здравеопазването…

Acıbadem Healthcare Group, която се развива с бързи темпове от 1991 г. насам и се превърна в една от водещите институции в областта на частното здравеопазване в Турция, през 2012 г. направи крачка напред към глобалния пазар, сключвайки партньорство с IHH Healthcare Berhad, една от най-големите групи в Далечния изток. С това споразумение Acıbadem, която обединява 21 болници и 13 медицински центъра, стана част от втората най-голяма здравна верига в света. Всяка година много пациенти от различни краища на света идват в Турция за лечение и избират Acıbadem, защото нашите услуги се предлагат с помощта на най-съвременните технологии в света, от екип, обучен по международните стандарти за качество, с 3500 лекари и 4000 медицински сестри.

Интегрирани здравни услуги на световно ниво

Освен болниците и медицинските центрове, Acıbadem Healthcare Group предлага световен модел на интегрирана здравна система, която включва и различни институции, предлагащи допълнителни услуги. Лабораторията Acıbadem Labmed предлага широк набор от услуги, в т.ч. генетични и патологични изследвания, съхранение на стволови клетки и кръв от пъпна връв. Групата предлага допълнителни услуги във всяка сфера на здравеопазването чрез свои дъщерни компании, включително Acıbadem Project Management, която разработва проекти за болници; Acıbadem Mobile Health, която предлага мобилни здравни услуги; APlus, която отговаря за кетъринга и хигиената на болниците и големи компании.

През 2016 г., Acıbadem Healthcare Group придоби Tokuda Group и City Clinic Group, които са водещи доставчици на здравни услуги в България. Тази инвестиция на стойност 125 милиона евро позволи Acıbadem да разшири операциите си с 4 болници и 4 здравни центъра, и да се превърне в най-големия доставчик на здравни услуги в частния сектор в България. Към момента Acıbadem обединява 22 болници и 15 медицински центъра в 4 държави.

Комплексни услуги в центрове за съвършенство

Всички болници от групата отговарят на световните стандарти и се отличават с центрове за съвършенство (centers of excellence). 11 Онкологични центъра (хирургия, радиотерапия, химиотерапия), 16 Кардиологични центъра (кардиология и кардиохирургия за деца и възрастни), 11 центъра за инвитро оплождане (лечение на безплодие, IVF), 5 центъра за трансплантация на органи (черен дроб, бъбреци, костен мозък), 9 центъра за лечение на гръбначни заболявания, 1 център за спортна медицина акредитиран от ФИФА, 19 центъра за здраве на гърдата, 8 центъра за лечение на наднормено тегло и 6 центъра за роботизирана хирургия, всички с национални и международни акредитации, модерно технологично оборудване и квалифицирани експерти със сериозен опит в своята област.

Качество на световно ниво в здравните услуги

Acıbadem Healthcare Group осигурява медицински услуги в съответствие с националните и международни стандарти, с фокус върху качеството и безопасността на пациентите. Болниците в Турция се оценяват ежегодно от Министерството на здравеопазването, съгласно Стандартите за качество в здравеопазването. Освен това, болниците Acıbadem Maslak, Adana, Atakent, Sistina, Сити Клиник Токуда и УМБАЛ Сити Клиник ЕООД са акредитирани от Joint Commission International (JCI).

В сътрудничество с Labmed Dortmund GmbH, която повече от 30 години оперира в Германия в сферата на референтните лабораторни услуги, Acıbadem Labmed разполага и със сертификат “ISO 15189 Clinical Laboratory Accreditation Certificate”.

Притегателен център за здравен туризъм

Болниците, свързани с Acıbadem Healthcare Gro­up, предлагат специализирани услуги в областта на здравеопазването, диагностика и лечение на много международни пациенти, които посещават страната ни. В момента Турция е сред водещите дестинации за здравен туризъм, благодарение на предоставяните диагностични и лечебни услуги по световни стандарти.

×
Search