Гастроентерология - ACIBADEM Здравни Услуги
Гастроентерология

Гастроентерология

В Клиниките по гастроентерология се извършва диагностика и лечение на заболявания на храносмилателната система. Освен това, клиниките разполагат и с център за възпалителни стомашни заболявания.

Услуги, предоставяни от Клиниките по гастроентерология:

  • Диагностициране и лечение на заболявания, развиващи се в органите на храносмилателната система (хранопровод, стомах, тънко и дебело черво, анален регион, жлъчен мехур, жлъчни пътища, панкреас и перитонеум)
  • Лечение на киселинен рефлукс
  • Лечение на аноректални заболявания

В отлично оборудваните ендоскопски сектори освен стандартни изследвания, като гастродуоденоскопия и колоноскопия, се прилагат и съвременни процедури, като ендоскопска ретроградна холангиопанкреатография –(ERCP).

Център за лечение на колит и болест на Крон

Болестта на Крон може да се развие в една или повече зони от хранопровода, стомаха, тънкото и дебелото черво – на практика във всички органи от храносмилателната система, и причинява удебеляване и язви в засегнатите участъци. Улцерозният колит или язвен колит, от своя страна, се развива в дебелото черво (колон). Представлява възпаление на лигавицата в дебелото черво (мукоза). Води до възпаление и кървящи рани (язви) по повърхността на лигавицата. Колитът е хронично заболяване и се нуждае от проследяване. Болницата разполага с център, който предоставя медицински услуги специално за тази група заболявания, чиято честота нараства през последните години. В нашия център диагностиката и лечението на такива заболявания се извършва с последните технологии в сферата, от опитни специалисти в гастроентерологията и хирургията.

Истории на пациенти

Благодарност към проф. Бахaттин Чичек
Благодарност към проф. Бахaттин Чичек

… да запазя положителната си нагласа и вяра в успешния резултат на лечението. Уважаема г-жо Хинова, С настоящото писмо бих искал да изкажа своята благодарност за съдействието Ви, свързано с организирането и провеждането на моето лечение в болница Acibadem Maslak, гр. Истанбул, Турция. Също така, не мога да не изразя своята изключителна благодарност към проф. Чичек, […] Виж повече

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search