ЕСТЕТИЧНА, ПЛАСТИЧНА & РЕКОНСТРУКТИВНА ХИРУРГИЯ

ЕСТЕТИЧНА, ПЛАСТИЧНА & РЕКОНСТРУКТИВНА ХИРУРГИЯ

Решението за предприемане на лечение в сферата на козметичната и пластична хирургия трябва да се основава на информиран избор. Нашият екип е на разположение да ви съдейства в този процес и избора сред различните алтернативи, които са възможни и подходящи при вас. Нашата цел е вашата удовлетвореност от крайния резултат, с който да постигнете повишаване на вашето самочувствие, самоувереност и качество на живот.

Отделенията по естетична, пластична и реконструктивна хирургия в ACIBADEM са оборудвани с последните медицински технологии и са посветени на постигането на клинично съвършенство, комфорт и безопасност за пациента. Лекарите в нашия екип са сред най-квалифицираните специалисти в своята област и сред първите във въвеждането на най-съвременните и безопасни методи в страната.

Спешните отделения на ACIBADEM осигуряват 24-часово обслужване от страна на лекари с различни специалности, за лечение на порязвания, изгаряния, лицеви фрактури, ампутации на ръка и пръсти, дислокация на челюстната става, травми на сухожилия, нерви и съдове.

×