Аджъбадем – Маслак“, където усещаш, че целта е да те излекуват.

Аджъбадем – Маслак“, където усещаш, че целта е да те излекуват.

Във всеки момент от този период
топлото човешко отношение ми даваха надежда за благоприятния изход от лечението.
Благодарствено Писмо
 
 
Преди около 2 години в Пловдивска болница беше установено, че имам онкологично заболяване.

Благодарение на най-близките хора от семейството ми, получих възможността да се лекувам в болница „Аджъбадем – Маслак“ в гр. Истанбул.
Така станах пациентка на д-р Йозлем Ер, онколог в същата болница. След като установи чрез съответните медицински изследвания какви точно са пораженията, нанесени от коварната болест, тя ми назначи и проведе терапия, благодарение на която днес съм в обичайното за всички хора здравословно състояние. При редовните прегледи на всеки три седмици, тя следеше как организмът ми понася назначената терапия, интересуваше се как се чувствам и за всички, неизбежни в случая, странични действия имаше решение. Във всеки момент от този период усещането за високия й професионализъм и топлото човешко отношение ми даваха надежда за благоприятния изход от лечението. Чувствах, че съм попаднала в сигурни ръце. Няма да забравя усмивката, вдъхваща увереност и готовността, с която отговаряше на възникналите в хода на лечението въпроси. Изпълнена с благодарност, й пожелавам здраве и много настоящи и бъдещи успехи в благородната й работа!
Бих искала също така да изряза възхищението си от отличната организация в болница „Аджъбадем – Маслак“, където усещаш, че целта е да ти помогнат, да те излекуват.
В отделенията за химиотерапия и РЕТ скенер, където ме отведе назначената терапия, видях работата на възпитани млади хора, добре подготвени, излъчващи спокойствие и сигурност, така необходими и важни условия за болните от онкологични заболявания.
Изпитвам огромна благодарност към преводачките, акуратни и организирани служители на болницата, които винаги бяха до мен и без които това което преживях и усетих би било невъзможно.
Каквото и да се случи по-нататък със здравословното ми състояние, възхищението ми от методите на лечение в болница „Аджъбадем“ и благодарността, която изпитвам от топлото човешко отношение ще останат непроменени.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Елена Христова
×
Search