БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО БОЛНИЦА АДЖЪБАДЕМ МАСЛАК - Acıbadem Healthcare Services (BG)
БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО БОЛНИЦА АДЖЪБАДЕМ МАСЛАК

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО БОЛНИЦА АДЖЪБАДЕМ МАСЛАК

Думите не ми достигат за да изкажа колко много съм трогнат от това, което направиха за мен.

Aз и цялото ми семейство искаме да изкажем огромните си благодарности на болница Аджъбадем Маслак.

Специални и сърдечни благодарности на екипа, който участва в операцията ми: Проф.Исмаил Хамзаоглу ,Проф.Тайфун Карахасаноглу, Доц.Д-р Илкнур Ергюнер и не на последно място на Д-р  Исмаил Ахмет Билгин. Невероятни професионалисти.
Благодарности на всеки един за вниманието и доброто отношение към мен. Прекланяме се пред тях и техния професионализъм. Думите не ми достигат за да изкажа колко много съм трогнат от това, което направиха за мен. Усилията , които положиха за да ме вдигнат на крака.

Едно огромно Благодаря и на целия персонал, който неотлъчно се грижеше за мен след операцията и през целият ми престой в болницата. Това са невероятни млади хора с големи сърца и широки усмивки. 24 часа бях обгрижван от тях. Искам да спомена всеки един от тях поименно, защото заслужават и това е най-малкото което мога да направя. Благодаря на: Müge Konya, Emre Cellatoğlu, Elif Gözcü, Selda Birbudak, Büsra Kaya, Mustafa Söğüt, Irem Güreci ,Beyzanur Coşkun, Sema Çağlar, Eşref Inal, Sertap Canli, Mustafa Çağatay Karacula, Elif Gül Akçay.

Специално внимание искам да отделя на Бирсен Якут, момичето което през цялото време беше неотлъчно до нас. Оказвайки ни голяма подкрепа.
По всяко време когато имахме нужда от превод тя беше насреща. Винаги усмихната, лъчезарна, всеотдайна и готова да помогне.
Другият много важен човек в лечението ми , което продължава вече година и 9 месеца това е-големият професионалист Проф. Özlem Er, на която изцяло съм се доверил и така ще бъде и за напред.

Всичко до тук нямаше да се случи, ако не беше големият Доктор Гюрай Ходжев. Човек с главно,, Ч”. Радвам се, че го познавам и съм един от стотиците , на които помага.

ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ВАС

 БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕННИ

 НИКОГА НЕ ЩЕ ВИ ЗАБРАВЯ!

 Владимир Николов

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search