» БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРОФ. АЛИ РЪЗА КУРАЛ, И НА ЦЕЛИЯ ВИ ЕКИП, ЧЕ МИ СПАСИХТЕ ЖИВОТА…
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРОФ. АЛИ РЪЗА КУРАЛ, И НА ЦЕЛИЯ ВИ ЕКИП, ЧЕ МИ СПАСИХТЕ ЖИВОТА…

БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРОФ. АЛИ РЪЗА КУРАЛ, И НА ЦЕЛИЯ ВИ ЕКИП, ЧЕ МИ СПАСИХТЕ ЖИВОТА…

С това писмо бих искал да изразя искрената си благодарност към проф. Али Ръза Курал, неговия хирургичен екип и медицинските сестри, целия болничен персонал и администрацията.

Още от първия преглед проф. Али Ръза Курал подходи към моите здравословни проблеми много професионално и адекватно. За съжаление, след мултипараметричния ЯМР и ЯМР направлявана биопсия стана ясно, че имам рак на простатата. Следвайки препоръките на проф. Курал, реших да се подложа на простатектомия с робота Да Винчи.

Операцията беше извършена брилянтно благодарение на огромния опит на проф. Али Ръза Курал и неговия екип от лекари – доц. д-р Илтер Тюфек и доц. д-р Йомер Аргун /съжалявам, ако пропускам някого/.

По време на възстановителния период след операцията бях внимателно наблюдаван от двамата лекари и сестрите. Условията и грижите в болница Acibadem Maslak са повече от превъзходни. Диетата се изготвя в съответствие с всеки етап от възстановяването на пациента. Хигиената и оборудването в болницата са по изключително високи стандарти. Особено важна за мен беше възможността, която ми предложиха, съпругата ми да остане с мен по време на целия ми престой в болницата.

Специални благодарности от мое име и от името на съпругата ми на нашия координатор и преводач Бирсен Якут за всички грижи и съпричастност. Тя беше на разположение във всеки момент, готова да помогне за всеки проблем и да отговори търпеливо на всички наши въпроси. Тя е страхотен човек и ценен актив за болница Acibadem.

Благодаря още веднъж, проф. Али Ръза Курал, затова че буквално ми спасихте живота. От първата ни среща бях сигурен, че съм в най-сигурните ръце и мога да ви поверя здравето си напълно. Проф. Али Ръза Курал и другите лекари, Илтер Тюфек и Йомер Аргун, свършиха страхотна работа като истински професионалисти. Аз и съпругата ми ще им бъдем признателни цял живот.

Желая на всички ви много здраве и късмет, и да запазите това човешко отношение към всички ваши пациенти.

С най-добри пожелания,

Светломир Колев и Николинка Колева

12.05.2017

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search