Проф. д-р Халил Ибрахим Джантер, специалист по пластична и лицева хирургия, гостува в България - Acıbadem Healthcare Services (BG)
Проф. д-р Халил Ибрахим Джантер, специалист по пластична и лицева хирургия, гостува в България

Проф. д-р Халил Ибрахим Джантер, специалист по пластична и лицева хирургия, гостува в България

Проф. д-р Халил Ибрахим Джантер, специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия от болница „Аджъбадем Бакъркьой“, ще гостува в България във вторник, 13 декември.

Проф. д-р Джантер се дипломира в английската секция на Факултета по медицина към университета Hacettepe през 1996 г. През 2003 г. завършва специализация по Пластична, реконструктивна и естетична хирургия в същия университет, а през 2008 г. получава докторска степен за изследванията си в областта на Краниофациални аномалии, травми и тумори. През 2006-2007 г. работи като клиничен изследовател в областта на краниофациалната хирургия в САЩ. От 2007 г. работи в болница „Аджъбадем Бакъркьой“. През 2009 г. получава степен „доцент“, а от 2014 г. е професор в университета Acibadem. Към момента преподава в медицинския факултет на Acibadem University и работи като консултант на два екипа в два различни университета в Турция. Има над 50 научни статии, публикувани в престижни медицински издания. Рецензент е на повече от 10 международни журнала в областта на пластичната хирургия. Член е на редица професионални организации в Турция, Европа и САЩ.

Проф. д-р Халил Ибрахим Джантер участва в благотворителни инициативи извън страната си, за реконструкция на цепнато небце и заешка устна при пациенти в държави от Третия свят. Женен е и е баща на три деца.

Във вторник, 13 декември, проф. д-р Халил Ибрахим Джантер ще участва в предаването „Духът на здравето“ с водещ д-р Неделя Щонова по bTV.

За въпроси към специалиста или за безплатна консултация с него, свържете се с нас:
renginar.mutlu@acibadem.com.tr
тел. 00905309768394 (достъпен също в Whatsapp и Viber)

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search