Рак на гърдата - Консултации в София със специалисти от „Аджъбадем“ - Acıbadem Healthcare Services (BG)
Рак на гърдата – Консултации в София със специалисти от „Аджъбадем“

Рак на гърдата – Консултации в София със специалисти от „Аджъбадем“

Проф. д-р Нуран Беше, специалист по радиационна онкология, и проф. д-р Джихан Урас, специалист по хирургия на гърдата, ще консултират безплатно пациенти с рак на гърдата в София на 11 април, вторник. Двамата са сред топ експертите в Центъра за лечение на гърдата в „Аджъбадем“, където се прилагат най-съвременните методи и технологии при рак на гърдата.

Предварителното записване ще става на тел. 02 851 12 28 (офис София).

За проф. д-р Нуран Беше:
С повече от 28 години професионален опит в лечението на онкологични заболявания, проф. д-р Нуран Беше е сред най-уважаваните специалисти в областта си в Турция. Завършва медицина през 1988 г. в Истанбул и специализация в Катедрата по радиационна онкология на Cerrahpasa Medical School в Истанбулския университет през 1995 г. От 1989 г. насам практикува в държавни и частни лечебни заведения в Турция, както и в Royal Marsden Hospital в Обединеното Кралство през 1993 г. От 2000 г. е доцент, а от 2006 г. – професор към Медицинския факултет на Istanbul University. През 2006 г. е консултант на Международната агенция за атомна енергия във Виена, Австрия, в отдела за приложна радиотерапия и радиобиология. В момента участва активно в процесите по обучение на специалисти по радиационна онкология в Турция, както и по изготвяне на консенсусни доклади и национални стандарти за лечение на рак на гърдата в страната.

Професионалните интереси на проф. д-р Нуран Беше са в областта на лечението на рак на гърдата, гастроинтестинални тумори, лимфом.

За проф. д-р Джихан Урас:
Един от най-опитните хирурзи в Турция, с повече от 30 години професионален стаж и редица професионални постижения. През 90-те години на миналия век проф. Урас е сред първите, които въвеждат лапароскопската хирургия в Турция. По същото време извършва и първата мастектомия с едновременно поставяне на гръден имплант в Турция. През 1998 г. прави първата сентинелна биопсия на лимфен възел, а през 2012 за първи път прилага еднократна доза интраоперативна лъчетерапия след органосъхраняваща операция на рак на гърдата. Има над 200 научни публикации в страната си и в чужбина. От 2000 г. насам работи в болници „Аджъбадем“. Професионалните му интереси са в областта на лечение на рак на гърдата, лапароскопската хирургия и операции при затлъстяване.

За Центъра за лечение на гърдата в „Аджъбадем“:
Най-голямото предимство на центровете за лечение на гърдата в „Аджъбадем“ са мултидисциплинарните екипи от опитни специалисти в областта на хирургията, медицинска онкология, пластична хирургия, радиационна онкология, радиология, патология и медицинска генетика, които работят съвместно за най-добър резултат, оборудвани с най-съвременни технологии за диагностика и лечение.

За допълнителна информация и записване: тел. 02 851 12 28.

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search