АДЖЪБАДЕМ Е ЛИДЕР В КАТЕГОРИЯ „ЕКСПОРТ НА ЗДРАВНИ УСЛУГИ“ В ТУРЦИЯ - Acıbadem Healthcare Services (BG)
АДЖЪБАДЕМ Е ЛИДЕР В КАТЕГОРИЯ „ЕКСПОРТ НА ЗДРАВНИ УСЛУГИ“ В ТУРЦИЯ

АДЖЪБАДЕМ Е ЛИДЕР В КАТЕГОРИЯ „ЕКСПОРТ НА ЗДРАВНИ УСЛУГИ“ В ТУРЦИЯ

Голяма награда от Асамблеята на турските износители за Acıbadem Healthcare Group!

Здравна организация „Аджъбадем“ зае първото място в категория „Експорт на здравни услуги“ на проучването „Най-големите 500 износители на услуги в Турция“, проведено за първи път от Асамблеята на турските исносители (TEA). „Аджъбадем“, водещият бранд в сферата на здравните услуги в Турция, зае 23-тото място в общата класация на 500-те най-големи износители на услуги. Наградите на първите компании в класацията бяха връчени на специална церемония, в присъствието на видни личности от политиката и бизнеса. Призът беше връчен на председателя на Управителния съвет на Acibadem Healthcare Group Мехмет Али Айдънлар от министъра на здравеопазването Реджеп Акдаг, министъра на икономиката Нихат Зейбекчи и президента на ТЕА Мехмет Буюкекши.

Мехмет Али Айдънлар, председател на Управителния съвет на Acibadem Healthcare Group заяви, че се гордее с факта, че „Аджъбадем“ получава признание като водещ бранд в експорта на здравни услуги в годината, в която отбелязва 25 години от основаването си. Турция е страна, която набира ръст в медицинския туризъм, а „Аджъбадем“ е лидерът в тази сфера, посочи Айдънлар и допълни: „Хиляди пациенти идват в Турция за лечение. Броят на пациентите от чужбина се увеличава с всяка изминала година. Фактът, че Турция е предпочитана държава при получаването на здравни услуги е един от важните индикатори, които доказват високото качество на услугите, които предоставяме“.

Мехмет Али Айдънлар отбеляза, че основната причина за това „Аджъбадем“ да стане лидер в експорта на здравни услуги в проучване, което включва 500 титани от света на бизнеса, е световното качество на предлаганите услуги и добави, че получаването на награда за това постижение в 25-тата годишнина на компанията е изключително удовлетворително както за „Аджъбадем“, така и за Турция.

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search