ПЪРВО ПО РОДА СИ В СВЕТА СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ACIBADEM И GBG! - Acıbadem Healthcare Services (BG)
ПЪРВО ПО РОДА СИ В СВЕТА СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ACIBADEM И GBG!

ПЪРВО ПО РОДА СИ В СВЕТА СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ACIBADEM И GBG!

Споразумение позволява 300 милиона души да се възползват от качеството на „Аджъбадем“ в медицинските услуги

Acibadem Healthcare Group и Global Benefits Group, един от титаните в сферата на застраховането в световен мащаб, сключиха споразумение за сътрудничество, което поставя основите на нов модел в световен план. По силата на споразумението, което беше подписано на официална церемония между председателя на Управителния съвет на Acibadem Healthcare Group Мехмет Али Айдънлар и регионалния вицепрезидент на GBG Томас Сауер, става възможно поне 300 милиона души, които живеят в страните от ОНД, Източна Европа и Балканските държави, да имат достъп до висококачествено лечение. Най-впечатляващият аспект на това споразумение е изготвянето на полица за предоставяне на услуги единствено от болниците на Acibadem Healthcare Group, която е първата по рода си в застрахователния сектор.

Acibadem Healthcare Group, която благодарение на услугите си, осигурявани в 21 болници и 17 медицински центъра в пет държави, се превърна във водещата здравна организация в Турция и част от втората здравна верига в света, сега влиза в ново колосално сътрудничество. Новата здравна полица, която ще се реализира за първи път в света в сътрудничество с Global Benefits Group (GBG), компания за застраховане и презастраховане със седалище в САЩ, оперираща в над 120 държави в света и с 36-годишен опит в международното застраховане, внесе глътка свеж въздух в застрахователния сектор.

За първи път в застрахователния сектор

gbg1-compressedПървият забележителен аспект на новата полица, която ще се предлага от GBG, е че здравните услуги в чужбина ще се осигуряват само от болниците на Acibadem Healthcare Group. Здравна полица, която осигурява услуги в рамките само на една болнична група, е първа по рода си в застрахователния сектор в света! В тази връзка, споразумението прави впечатление като символ на доверието по отношение на „Аджъбадем“ в международен план. Освен това, застрахователната услуга, която ще бъде предоставена в географски обширен район, включително държавите от ОНД, Източна Европа и Балканите, в дългосрочен план ще стане достъпна и за хората в Близкия Изток и Северна Африка. Застрахователната полица, създадена от двата секторни гиганта, на първо време ще бъде достъпна в Грузия и Казахстан, а впоследствие и в Азербейджан, Узбекистан, Румъния, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Украйна, Обединените арабски емирства и Монголия.

Хората, които разполагат с такава здравна полица, независимо индивидуална или групова, ще имат възможност да ползват здравни услуги във всички болници на „Аджъбадем“, както в собствената си страна така и в други държави. Освен това, груповите полици ще покриват и предхождащи заболявания, освен възникналите след сключване на застраховката.

„Аджъбадем“ – надеждни на национално и на международно ниво

gbg2-compressedПредседателят на Управителния съвет на Acibadem Healthcare Group Мехмет Али Айдънлар, който присъстваше на церемонията по подписването в „Аджъбадем“ във вторник, 29 ноември 2016, заяви: „Това споразумение за сътрудничество между Acibadem Healthcare Group и GBG ще посрещне нуждите на хората в съседни страни, които не разполагат с удовлетворяващи здравни услуги. „Аджъбадем“ е институция, която предоставя първокласни услуги на пациенти от различни държави по света с болници в 5 държави, включително Турция. Това споразумение ще даде възможност на още повече пациенти от съседни държави да се запознаят с услугите ни“. Мехмет Али Айдънлар отбеляза, че Турция бързо набира популярност в международния здравен туризъм, а „Аджъбадем“ обслужва голям брой пациенти от чужбина, и допълни, че споразумението ще доведе още повече чуждестранни пациенти в Турция.

Регионалният вицепрезидент на GBG Томас Сауер от своя страна отбеляза, че сътрудничеството се основава на надеждността и широката мрежа от услуги на Acibadem Healthcare Group. „Тази нова услуга обхваща страни, в които здравните услуги не са удовлетворителни. Новата здравна полица е предназначена за случаи, в които хората се сблъскват със затруднения поради високите разходи за лечение, и ще позволи пациентите да получават висококачествени здравни услуги на достъпни цени. Този продукт ще помогне на пациентите да се възползват от специализираните услуги на Acibadem Healthcare Group, с гаранция от GBG”.

Сауер посочи, че здравните услуги в съседни страни с голям брой население са незадоволителни, а покупателната способност на хората в тези държави е ниска, и заяви, че новата полица е предназначена да донесе надежда на над 300 милиона души в тази географски обширна област.

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search