» Отговорности

Отговорности

ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş. се ангажира да поддържа този уебсайт в крак с актуалните и точни. Ако все пак срещнете нещо, което е неправилно или не е на разположение, бихме били благодарни, ако ни уведомите. Моля, посочете къде на уебсайта четете информацията. Тогава ще разгледаме това възможно най-скоро. Моля, изпратете вашия отговор по електронна поща на: moc.medabica@lanoitanretni.

Отговорите и запитванията за поверителност, изпратени по имейл или чрез уеб формуляр, ще бъдат третирани по същия начин като писмата. Това означава, че можете да очаквате отговор от нас в срок от 1 месец най-късно. В случай на сложни заявки, ще ви уведомим в рамките на 1 месец, ако се нуждаем от максимум 3 месеца.

Всички лични данни, които ни предоставяте в контекста на Вашия отговор или искане за информация, ще бъдат използвани само в съответствие с нашата декларация за поверителност.

Всички права на интелектуална собственост върху съдържанието на този сайт са предоставени на ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş..

Копирането, разпространението и всяка друга употреба на тези материали не е разрешено без писменото разрешение на ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş., освен и само доколкото не е предвидено друго в нормите на задължителните закони (като например правото да цитираш), освен ако конкретното съдържание не диктува друго.

Ако имате въпроси или проблеми с достъпността на уебсайта, моля не се колебайте да се свържете с нас.

ЛЕЧЕНИЕ

ТЕХНОЛОГИИ

ACIBADEM

×
Search